Energiatakarékos fűtés – hűtés

Energiatakarékos fűtés-hűtés elérhető áron – ez a fan coil

Komoly összeget költ a lakása megfelelő hőmérsékletének biztosítására? Milyen rendszert érdemes választani akkor, ha nem csak a fűtést, de a hűtést is szeretné megoldani? Az otthoni kényelem megvalósítása ma már nem számít luxusnak: a fan coil berendezés egyszerre jelent teljeskörű kényelmet és komoly energiatakarékosságot. Mi szól még mellette? Hogy nem igényel nagyösszegű kezdeti beruházást.

Miért a fan coil a legjobb fűtési módszer? Eláruljuk!

A bankok, szállodák és irodaházak lassan egyeduralkodó fűtő-hűtő berendezése, a fan coil egyre gyakrabban jelenik meg családi házakban is. A fan coil egyetlen készülékben egyesíti a radiátort, a klímát és a szellőztetőt.

Energiatakarékos fűtő-hűtő berendezést nem nehéz találni, de ezek kivétel nélkül nagy kezdeti beruházást igényelnek, és csak hosszú hónapok, évek múltán hozzák be az árukat. A fan coil berendezések azonban elérhető áron beszerezhetők, szerelésük szintén olcsó és egyszerű.

A 11 legfontosabb érv a fan coil mellett:

Olcsóbb, mint a hagyományos radiátor és klíma együttes alkalmazása.
Kisebb a helyigénye, hiszen a helyiségben csak egyetlen berendezést kell alkalmazni, így megoldható a fűtés és a hűtés is. Szükség esetén teljesen elrejthető, például egy álmennyezettel.
Számos elhelyezési módban gyártják, lehet oldalfalra – és mennyezetre helyezhető és burkolat alá rejthető.
Kiegészítőkkel a szellőztetés is megoldható vele.
A beépített légszűrőnek köszönhetően a fan coil ventilátora nem kavarja fel a port, éppen ellenkezőleg: megtisztítja a helyiség levegőjét.
Energiafogyasztása alacsony: könnyen kombinálható hőszivattyúval.
Gyorsan felfűti a helyiséget.
Könnyen tisztítható.
Alacsony zajszinttel üzemel.
Kedvező ár.
Akár házfelújítás során is könnyen beszerelhető, így a fűtés és hűtés akár egy készülékkel is megoldható.

+1 érv azoknak, akik szép otthont szeretnének: a fan coil esztétikus kivitelű, jól illeszkedik minden stílushoz. A gyártók többsége neves dizájnereket kér fel a formatervre.

Spórolós tipp a szakértőtől

Mint minden gépészeti terméknél, a fan coil esetében is fontos a minőség. A fan coil akkor tud igazán költséghatékonyan működni, ha helyesen méretezik, és hosszú éveken át gond nélkül üzemel. Éppen ezért csakis a korszerű és gazdaságos rendszereket ajánlunk ügyfeleinknek, amelyek beszerelésére élettartam garanciát vállalunk. Karbantartással és szakszervizzel, gyors problémamegoldással biztosítjuk, hogy Ön a legkényelmesebb és érezhetően takarékos megoldást választott.

Helyi szakemberek vagyunk: Környe, Tatabánya, Tata, Oroszlány, Bicske, Kisbér, Komárom, Tarján, Várgesztes, Kecskéd, Vértessomló, Bokod, Szárliget, Szár, Gyermely, Tardos.

Takarítson meg minél többet fan coil berendezéssel!