Medencét építek! Mire figyeljek?

Mire érdemes figyelni medencevásárlás előtt?

A legfontosabb, hogy vegye figyelembe: a saját medence soha nem egy egyszeri költséget jelent, hanem egy folyamatos üzemeltetési-, karbantartási- és fenntartási költséggel jár. Tehát ha medencevásárláson vagy -építtetésen gondolkodik, azt is érdemes mérlegelni, hogy a későbbiek során ezek a plusz költségek tarthatóak-e az Ön számára. Mindezt gépészeti szempontból is figyelembe kell venni, mert a jelenlegi és távlati anyagi keretek jelentősen befolyásol(hat)ják, hogy végül melyik megoldást érdemes választani. Ugyanezen okokból nagyon fontos, hogy megbízható szervízháttérrel rendelkező gépészeti termékeket vásároljuk, melyekhez van magyarországi szakszervíz (esetleg hálózat), vezérképviselet.

Akárcsak klímavásárláskor, itt is fokozottan figyelni kell a választáskor az akciós termékekre : tájékozódjék, hogy konkrétan mi  tartozik bele az akciós árba!

Az alábbi szempontokat mindenképpen fontolja meg amikor döntést hoz:

  • Nézzen utána a beszállító cég megbízhatóságának, valódiságának!
  • Érdeklődjön a garancia feltételei és időtartama iránt mind a berendezések beszerelése, mind pedig maga a medencetechnikai készülék tekintetében!
  • Járjon utána lakóhelye alkatrész ellátottságának, illetve annak, hogy a medencegépészeti alkatrészek az idő múlásával meddig utánrendelhetőek!
  • Fontos tényező a környék szervíz ellátottsága is.
  • Mindenképpen előre tisztázni kell, hogy kapcsolódik-e az adott medencegépészeti eszköz megvételéhez beszerelési-  és beüzemelési szolgáltatás, és ha igen, van-e ezeknek plusz költsége.
  • Nézzen utána hogy a gyártó cég helyi márkaképviselete, illetve a közvetlen forgalmazó vállal-e rendszeres karbantartást, meghibásodás esetén javítást!
  • Bár ez nem gépészeti kérdés, de mindenképen alaposan gondolja át, hogy melyik medenceépítési technológia alkalmazásával tudná bizonyosan elérni azt a célt, amit megálmodott!

 

További kérdése van?
Megbízható szakembert keres?
Hívja a +36 70 2565 909 telefonszámot!

 

Lépjen kapcsolatba velünk!