Ajánlatkérés

Hozzájárulok, hogy a Vértes Energetika Kft. AJÁNLATOT – TECHNIKAI JAVASLATOT küldjön számomra. Az ajánlat kérés során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési nyilvántartási szám : NAIH-138765/2018 , NAIH-139037/2018

Kérje személyre szabott ingyenes árajánlatunkat!

Miért minket válasszon?

 • Nem adunk látatlanban árajánlatot

  Nem beszélünk a levegőbe, nem adunk látatlanban árajánlatot.

 • Korszerű, gazdaságos megoldásokat javaslunk

  Korszerű, gazdaságos megoldásokat javaslunk, árajánlatunkban részletezzük a lehetőségeket és megrendelés esetén pontos, megbízható és garanciális munkát kap.

 • Munkatársaink tapasztalt, képzett szakemberek

  Munkatársaink olyan tapasztalt, épületgépészetben képzett, a szerelésben járatas és tapasztalt szakemberek, akik büszkék az általuk végzett munkájukra. Minden munkatársunkat komoly kiválasztási folyamat útján vettünk alkalmazásba, tudásuk naprakész.

 • A hét minden napján, a nap 24 órájában

  Vértes Energetika a megoldás váratlan problémák esetén is! Az előre nem tervezhető eseményeknél is számíthat ránk. A hét minden napján, a nap 24 órájában hívhat bennünket! Sürgős esetekben a hibát 24 órán belül elhárítjuk.

 • Egy telefonszám bármilyen épületgépészeti probléma esetén

  Önnek elég egyetlen telefonszámot hívni bármilyen épületgépészeti probléma esetén.

 • Kollégáink felkészülten érkeznek

  Kollégáink a feladatra és a helyszínre felkészülten érkeznek, náluk vannak a munkához szükséges eszközök és berendezések.

 • Udvariasság, barátságosság

  Kollégáink udvariasak és barátságosak.

 • Élettartam garancia!

  Munkánkra élettartam garanciát vállalunk!

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?
Hogyan veheti igénybe szolgáltatásainkat?

 1. Keressen fel minket, díjtalan szakértői tanácsadással szolgálunk. Hívását éjjel-nappal fogadjuk.
 2. Sürgős esetekben – egyeztetés alapján – az azonnali kiszállást is biztosítjuk.
 3. Meglévő rendszer átalakítására, gazdaságosabbá tételére, illetve új épület esetében az általunk megfelelőnek ítélt típusra az Ön részéről meghatározott költségkeret maximális figyelembevételével teszünk javaslatot.
 4. Ha ajánlatunk elnyeri a tetszését, akkor a felmérés során egyeztetett szerelési, illetve karbantartási munkálatokat általában 5 napon belül elvégezzük.
 5. Ezt követően Önnek már nincs más dolga, mint – az általunk elvégzett szerelési munkálatokra biztosított ÉLETTARTAM GARANCIÁNAK köszönhetően – hosszú évtizedeken át élvezni az új, vagy megújult, korszerű és költséghatékony épületgépészeti rendszerének előnyeit.

Hogyan tudunk együttműködni?

 1. Jól átlátható szerződést kötünk, így Ön előre tudja kalkulálni a költségeit. (Karbantartási szolgáltatás esetén határozott időtartamú, éves szerződést kötünk.)
 2. Az általunk végzett szerelési munkálatokra élettartam garanciát vállalunk!
 3. Precíz és igényes munkát végzünk.
 4. Nincs rendetlenség, a szerelési és javítási munkálatok után tisztaságot hagyunk magunk után.